Facebook häver avstängningen!

I förrgår kväll hävdes avstängningen av Medborgerlig Samlings annonseringskonto på Facebook, efter att ha gällt på obestämd tid sedan i somras. Hävningen har ännu inte kommenterats av Facebook.

Som framgår av det öppna brev som publicerades i förra veckan, följt av ett videoinlägg, stängdes Medborgerlig Samlings konto av i somras på obestämd tid. Enda motiveringen var att MED konsekvent skulle ha lagt ut annonser som inte följer Facebooks ”annonseringsriktlinjer eller andra standarder” trots att de varit godkända av Facebook på förhand. Vi har sedan dess upprepade gånger försökt att få kontakt med Facebook för att reda ut vad som har hänt – dock utan framgång. Därför valde vi i förra veckan att ställa frågorna öppet, inför allmänheten.

Efter att vi har ställt frågorna inför öppen ridå, hävdes avstängningen någon gång under kvällen den 14 oktober 2019.

Något besked om varför Facebook har beslutat sig för att häva avstängningen har inte kommit. Därför kvarstår givetvis frågorna. Varför valde Facebook från första början att stänga av MED från annonsering? Varför skedde det i anslutning till en annons om att stoppa skatteslöseriet? Skedde en massanmälan? Och om så var fallet, varför kunde inte Facebook fatta beslutet att återställa kontot omgående, efter att saken hade klarnat? Oklarheterna kvarstår.

Tillsvidare är vårt annonseringskonto i vart fall öppet på nytt, och vi tackar för allt stöd som har inkommit sedan vi gick ut offentligt med detta i förra veckan. MED utmanar uppenbarligen det etablerade, vilket i någon mening är ett gott tecken.

Ilan Sadé
Partiledare
Medborgerlig Samling

3 reaktioner till “Facebook häver avstängningen!

 1. Facebook, Youtube och Google driver en ”Globalisisk” agenda som bygger på Kommunistisk ideologi. Detta innebär att all opposition ska motarbetas, bekämpas och tystas ner, det är deras normala Modus Operandi.
  I valet senast i USA (2016) gick Googles sökmotor ut med information de senaste dagarna före valet till enbart Demokraterna med att det var hög tid att gå och rösta, detta påverkade enligt vetenskapliga beräkningar upp emot 10 miljoner röster.
  Swebbtv fick utan anledning eller information sin kanal nedstängd på Youtube.
  Medborgerlig Samling fick samma behandling på Facebook.
  Detta har givetvis också drabbat 10 000- tals andra användare av dessa plattformar.
  Där är inget oklart över detta mönster, detta är en medveten ”Globalistisk” strategi för att tysta oppositionen.
  Yttrandefrihet och Demokrati är i fara, på riktigt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s