KOMMENTARSREGLER

MED-bloggens kommentarsfunktion finns för att läsekretsen ska kunna föra en fördjupad diskussion kring texternas innehåll. Taket är högt så länge samtalstonen är god. Svordomar och kraftuttryck gör sällan ett inlägg bättre. Använd därför ett vårdat språk.

Kommentarer granskas inte före publicering. Följaktligen är du som skriver kommentaren själv ansvarig för dess innehåll.

Man får inte använda kommentarsfunktionen för diskussioner som inte är relevanta för ämnet i texten som kommenteras. MED-bloggen har naturligtvis ingen skyldighet att ställa ett allmänt chatforum till förfogande.

Mothugg från politiska meningsmotståndare är hjärtligt välkomna men inläggen får inte ha karaktären av organiserad kampanj. Personangrepp, förtal, hets mot folkgrupp och liknande är inte tillåtet.

Redaktionen kommer, om den finner så lämpligt, att ta bort inlägg som bryter mot dessa regler. Brottsliga inlägg tas alltid bort utan föregående varning.

Personer som bryter mot dessa regler kommer först att bli varnade och vid upprepade regelbrott avstängda från möjligheten till kommentar.

Om du följer dessa enkla regler ser vi fram emot dina kommentarer på MED-bloggen.