Om sidan

Det här är partiet Medborgerlig Samlings sajt för fri debatt. Allmänheten kan kommentera och delta i diskussionerna på sajten. Här är det högt i tak, men diskussion ska ske med respekt. Kommentarer som är osakliga, irrelevanta i sammanhanget, innehåller personangrepp eller som strider mot lagen, kommer att tas bort. Detaljerade kommentarsregler finner du här.

Följande typer av inlägg publiceras på sajten:

MED tycker – Här gör representanter för partiet officiella uttalanden och kommenterar viktiga händelser.

DEBATT – Här bidrar partiets medlemmar med tankar och åsikter i olika samhällsfrågor. Texterna står skribenterna för personligen och de åsikter som ges uttryck för där delas inte nödvändigtvis av partiet. I stället kompletterar vi debattinlägg med rutan ”MED tycker”.

GÄSTINLÄGG – I vissa fall publicerar vi inlägg från skribenter som inte är medlemmar. Texterna står skribenterna för personligen och de åsikter som ges uttryck för där delas inte nödvändigtvis av partiet. I stället kompletterar vi gästinlägg med rutan ”MED tycker”.

NYHETER – Här hittas nyheter och intressanta rapporter, reportage, intervjuer och så vidare, om vad som händer i partiet runt om i landet.

Redaktörer för sidan är Staffan Tjus (chefredaktör), Dora Sterner, Lennart Göranson och Fredrik Sixtensson. HÄR kan meddelanden lämnas till redaktörerna.

Om partiet: Medborgerlig Samling (förkortas MED) är ett politiskt parti som grundades 2014 (då under namnet Borgerlig Framtid). Partiet kommer att ställa upp i riksdagsvalet 2018.  Mer om vår politik hittar du här.