Om sidan

Det här är partiet Medborgerlig Samlings sajt för fri debatt. Allmänheten kan kommentera och delta i diskussionerna på sajten. Här är det högt i tak, men diskussion ska ske med respekt. Kommentarer som är osakliga, irrelevanta i sammanhanget, innehåller personangrepp eller som strider mot lagen, kommer att tas bort. Detaljerade kommentarsregler finner du här.

Följande typer av inlägg publiceras på sajten:

MED anser – Här gör representanter för partiet officiella uttalanden och kommenterar viktiga händelser.

DEBATT – Här bidrar partiets medlemmar med tankar och åsikter i olika samhällsfrågor. Texterna står skribenterna för personligen och de åsikter som ges uttryck för där delas inte nödvändigtvis av partiet. I stället kompletterar vi debattinlägg med rutan ”MED tycker”.

MEDLEMSKRÖNIKA – Artiklar av medlemmar som kommenterar och reflekterar över skeenden i samhället och i det politiska livet utan att för den skull lämna konkreta sakpolitiska förslag. Texterna står skribenterna personligen för och de åsikter som ges uttryck för där delas inte nödvändigtvis av partiet även om de baserar sig på en liberalkonservativ grundsyn.

GÄSTINLÄGG – I vissa fall publicerar vi inlägg från skribenter som inte är medlemmar. Texterna står skribenterna för personligen och de åsikter som ges uttryck för där delas inte nödvändigtvis av partiet. I stället kompletterar vi gästinlägg med rutan ”MED tycker”.

NYHETER – Här hittas nyheter och intressanta rapporter, reportage, intervjuer och så vidare, om vad som händer i partiet runt om i landet.

Redaktörer för sidan är Fredrik Wilkens (chefredaktör), Lennart Göranson, Karl Haargaard och Gun von Krusenstjerna. HÄR kan meddelanden lämnas till redaktörerna.

Om partiet: Medborgerlig Samling (förkortas MED) är ett politiskt parti som grundades 2014 (då under namnet Borgerlig Framtid). Partiet ställde upp i riksdagsvalet 2018 och i EP-valet 2019.  Mer om vår politik hittar du här.