Resultatet i årets Stockholmsenkät är deprimerande läsning. Av alla ungdomar i gymnasiets årskurs två har 8% blivit rånade det senaste året. Värst är det i stadsdelen Skarpnäck där 19% av pojkarna har blivit rånade.

Ta in siffrorna. Tänk dig en familj med två barn som utsätts för denna risknivå under 2-3 års gymnasietid – you do the math. Är detta den livsmiljö vi vill erbjuda våra ungdomar?

Detta är ett gigantiskt svek från de styrande politikerna i Sveriges riksdag och Stockholms stadshus. De har stått vid rodret och fattat alla de beslut som har tagit oss hit.

Jag anklagar regeringen Löfven och dess stödpartier för en usel migrations-, integrations- och rättspolitik.

Jag anklagar styret i Stockholms stadshus under ledning av Anna König Jerlmyr (M), Daniel Helldén (MP), Jan Jönsson (L), Karin Ernlund (C) och Erik Slottner (KD) för felaktigt fokus och otillräckliga satsningar på ungdomarnas trygghet.

Stockholms problem kan inte lösas av de politiker som har skapat dem. Om ni fortsätter att rösta på samma gamla partier kommer sveket mot ungdomarna att fortsätta. Det blir mer skatteslöseri och fler värdegrundstokerier istället för de tuffa beslut som behövs för att förbättra säkerheten i skolorna och på gatorna.

Mina hjärtefrågor handlar om trygghet och skatteslöseri. Den 11 september 2022 finns det möjlighet att få in nya modiga politiker med rätt prioriteringar i Stockholms stadshus.

Mikael Flink

Ordförande Stockholmsdistriktet

En reaktion till “Ungdomar i Stockholm betalar priset för Godhetspolitiken

  1. 100% alla, utan undantag a l l a, som rösta på de tu vänsterextrema cekten och oliberalerna, på afgrundsvänstriga turbanpartiet (s)ocialisterna och på utom skalan vänsterextremistiska vpk och muhammedanpartiet de gröna v i l j a hafva detta. De hafva röstat för det och de hafva nu sett följderna af politiken, säkerligen hafva de sjelfva och deras familjer drabbats af det importerade svartbruna våldet och af afrisatinvasivernas brott, men afse alltså enligt alla opinionsundersökningar göra det igen 2022. Dessa fakta säga allt. Det sjukaste af allt är att kvinnliga rösterskor upp till och med 29 år till omkring 70% rösta vänster. De måste ju vara komplett onda. Vilja de blifva våldtagna??? Den frågan är på sin plats.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s