DEBATT. Böneutrop i strid med religionsfriheten, hedersvåld, könssegregerade skolbussar, särskilda kvinnotider på badhus, religiösa friskolor och skattebetalda burkinis till unga tjejer i skolan.

Samtidigt som Sverige påverkas av intoleranta åsikter och konservativa synsätt inte minst från den muslimska världen ser politikerna på, mer naiva än någonsin.

Vi måste inse att de demokratiska och frihetliga värderingar som vi kämpat för i sekler inte alltid kan vara förenligt med en stor invandring från kulturer som är vitt skilda från den svenska.

En total naivitet inför mångkultur har svikit de grupper som lever av landets frihet allra mest. Det handlar inte enbart om hedersförtryck i förorten riktat mot kvinnor och tjejer. Homosexuella över hela landet berättar nu om ökad oro, rädsla och otrygghet.

Jag vägrar bestämt att låta människor inflyttade hos oss ifrågasätta min rätt, vår frihet, gemensamma svenska värderingar och den demokrati och kultur vi tillsammans skapat. Men i takt med en stor invandring är den svenska ordningen med trygghet för alla minoriteter hotad.

Den som kommer till Sverige men samtidigt kränker min och andra homosexuellas rätt till liv och uttryck ska inte ha någon plats här. Det ska råda nolltolerans för brott mot svenska värderingar och hat och våld mot homosexuella från muslimska invandrare ska inte vara något undantag.

Stockholms, Göteborgs och Malmös innerstäder som av många sexuella minoriteter varit fristäder är inte längre det. Många tvingas åter se sig oroligt över axeln. De vittnesmål jag får stämmer överens med min bild: Det handlar om ett importerat problem.

Våld och hot mot homosexuella är inte mindre allvarligt om det kommer från muslimskt håll. Men av rädsla för rasiststämpeln sviker politikerna och vänder hellre bort blicken. Vänstern och liberalerna har skapat en demokrati för eliten och låtit parallella måttstockar växa fram där människor tillåts förtrycka andra på ett sätt som aldrig annars skulle accepteras.

Anpassning till värderingar som vi tidigare arbetat bort sker redan, särskilda kvinnotider på badhus är ett exempel, skattebetalda ”burkinis” till tjejer i skolan ett annat . Hur lång tid tar det innan bögar och flator också ska skiljas ut från samhället och diskrimineras? Är det dags för särskilt anvisade sittplatser i Stockholms tunnelbana, på Göteborgs spårvagn eller på Skånes pågatåg?

Moskéer, föreningar och organisationer beviljas idag ekonomiskt bistånd samtidigt som de försvarar våld mot och förtryck av homosexuella. En moské i Malmö menar att grisar är homosexuella. Unga killar i förorten, kanske till och med födda i Sverige, tvingas in i garderoben. De med insyn i moskéerna menar att hets mot homosexuella snarare är regel än undantag. I andra reportage berättar HBTQ-personer i svenska förorter om livet och likställer det med förföljelsen av homosexuella i Iran.

Mångkultur får gärna vara just många kulturer på en och samma plats. Men en grupp människor som lever tillsammans oavsett om det är i en familj eller befolkning i ett land måste stämma in i gemensamma grundvärderingar.

Samtliga av de åtta etablerade partierna har misslyckats.

Medborgerlig Samling står upp för en svensk ordning, ett land med demokrati som är tillgängligt och tryggt för alla oavsett ursprung, kön eller sexuell läggning. Anpassningen till intoleranta värderingar och uppdelningen av människor måste upphöra. Samhället ska stå intakt gentemot värderingar som söndrar den ordning och den kultur vi lyckats skapa i Sverige.

Förtryck och våld mot sexuella minoriteter har funnits i Sverige i sekler, men inte nu och aldrig mer.

Vi måste inse att de demokratiska och frihetliga värderingar som vi kämpat för i sekler inte alltid självklart kan vara förenligt med en stor invandring från kulturer som är vitt skilda från den svenska. Personer som förtrycker andra ska bjudas motstånd, muslimer ska inte vara något undantag.

Erik Rantzow

Medlem i Medborgerlig Samling

 

MED tycker
Vi menar att de senaste decenniernas integrationspolitik – liksom migrationspolitiken – helt måste omvärderas. Den politik som har förts med mångkulturella förtecken har ofta lett till de facto acceptans av normativ multikulturalism, som i sig undergrävt rättssamhälle och försvar för individens okränkbarhet, samt grundläggande sammanhållning och gemenskap. Enligt vår vision ska samhället byggas runt en gemensam kärna av värderingar och principer, som inte omförhandlas av hänsyn till olika kulturella och religiösa intressen eller skilda sedvänjor.

14 reaktioner till “När införs ”bögvagn” på tåget?

  1. Jag tror att vi får foga oss i detta! Det är förutbestämt sedan länge och det kan inte stoppas på många val framöver eftersom antalet muslimer växer exponentiellt och med en rasande fart och kommer helt enkelt att vara avgörande för varje
    framtida val. Nu har dom dessutom startat ett eget parti! Den enda chansen att få stopp på detta är att stänga gränserna och börja att på allvar repatriera! Men för det måste andra partier än de som ingår i 7-klövern vinna avgörande inflytande i ett val! Och dessutom sörja för att kunna behålla detta inflytande under enlängre tid så man hinner ändra grundlagar med mera. Det enda partiet ajgg ser förutom MED som skulle kunna åstadkomma detta är SD. Då är frågan; om SD blir så stora att dom bara sakna några procent och MED kommer in i Riksdagen, skulle MED då kunna stödja an regering som vill ändra på dessa saker?
    Frågan är seriöst ställd då jag är övertygad om att det är i så fall enda chansen!

    Gilla

    1. För att resonera lika hypotetiskt som du: Det beror på vad denna regering i övrigt vill och hur deras återvandringspolitik ser ut. Den sistnämnda måste vara realistisk, rättssäker och humanitär (i en rimlig, icke-flummig bemärkelse) för att MED skall stödja den. Vi är sakligt orienterade och utgår alltid från den konkreta verkligheten i vår politik, inte från hypotetiska resonemang. Det går alltså inte att svara ett enkelt ja eller nej på din fråga. Det är dessutom orealistisk att tänka sig att SD skulle få 46 % av rösterna och MED 5 %, vilket väl ditt resonemang förutsätter.

      Gilla

      1. Om man rewsonerar lika pessimistiskt som du att MED bara skulle kunna få 5% så är det knappast nån idé att hoppas. MED kommer knappast att kunna uträtta nånting med bara 5% om man inte vill bli ett nytt KD.
        Vad man än tycker om SD så är dom den enda chansen att ändra på nånting av det som ursprungsartikeln handlar om.

        Att, som du fortsätter nedanför här, ”alla Svenska partier” blir tvungna att inse katastrofen och påbörja en stark repatriering eller remigration som du uttrycker det, är tyvärr bara en dröm så länge Barcelonaavtalet med flera överenskommelser gäller.

        Vi måste vara klara över att det som pågår är bundet i avtal både officiella och inofficiella. Allt vad denna regering företar sig indikerar att det ligger andra krafter och viljor bakom. Och oppositionens ovilja att ens protestera indikerar samma sak.

        Se bara hur man prioriterar migranterna i flertalet avséenden framför de Svenska som behöver samma sak. T ex bostäder. Se bara hur milt man behandlar brottslingar som är av annat ursprung än Svenskt!

        Jag trodde att MED var införstådda med detta! Och att det var med den erfarenheten man har anammat så pass bra partiprogram i dessa frågor.

        Gilla

    2. Personligen tror jag att alla svenska partier, åtminstone de som har ambitionen att sitta i regeringsställning, av omständigheterna kommer att tvingas ta fram en remigrationspolitik. Det avgörande är dock hur en sådan återvandringspolitik skall utformas. Här bör MED ligga i framkant, menar jag som medlem i partiet.

      Gilla

  2. ”Samtliga av de åtta etablerade partierna har misslyckats.”

    En sanning med modifikation. Sju av de etablerade partierna (”7-klövern”) har totalt misslyckats. Det åttonde partiet har ännu inte getts möjlighet att lyckas eller misslyckas.

    På längre sikt – mellan 2050 och 2060 – och på grund av den demografiska utvecklingen kommer ett ännu större problem att göra sig gällande. Då kommer ytterligare en minoritet att läggas till de befintliga, t.ex. kvinnor, judar, homosexuella, nämligen svenskar.

    Gillad av 1 person

  3. Jag anser att SD har ett trovärdighetsproblem i och med sina rötter. Bortsett från deras syn på invandring så är de väl snarare ett mittenparti än höger. Det är därför jag stödjer MED och inte SD. Det behövs ett tydligt konservativt alternativ i svensk politik som MED kan fylla. Nyliberaler har förstört M i grunden och KD snubblar på sina egna skosnören över tid.

    Kloka människor med sunda värderingar måste sprida ljus över röran i Sverige. Människor ska inte behöva känna rädsla för att vistas i det offentliga utrymmet.
    Staten måste återupprätta kontrollen till varje pris.

    Mitt första steg blir att köpa riksdagsobligationer. För er som inte har råd med det; ge vad ni kan. Vi måste rädda Sverige nu.

    Gillad av 1 person

      1. Genomgående ser jag en massa gnäll på forum där folk är rörande överens om vad som är fel i vårt land. De offentliga rösterna som står för samma åsikter är få eftersom debatten har normaliserats efter vad som anses PK. De som förespråkar genusteori och identitetspolitik har skaffat sig ett uppehälle genom dessa idéströmningar och kommer aldrig frivilligt göra avbön. Att invandrare försöker lyncha homosexuella eller är överrepresenterade inom en rad brottskategorier är sanningar som hotar deras informationsmonopol över väljarna. De vill fortsätta sälja bilden att det är vita medelklassmän i 40-årsåldern som är fienden oaktat om det har något stöd i seriös forskning.

        Medborgerlig samling har ett window, ett tillfälle i tiden, att nå ut med sitt budskap till väljarna om man väljer rätt strategi. Blir vi tillräckligt många kan vi utmana hegemonin och påverka utvecklingen. Genom att bidra med engagemang och stödja MED genom donationer eller köp av riksdagsobligationerna kan vi bidra till en riktig förändring. Jag har full förståelse för att alla inte kan eller vill lägga de pengarna en obligation kostar. Men alla kan ge något om det så bara är 100 kr.
        Eller så kan vi fortsätta gnälla på forum med folk för likartade åsikter efter valet. Budskapet ska riktas till dem som inte känner till MED och vädja till människors sunda förnuft. Vi kan ha hur bra och genomarbetade förslag som helst men det kommer inte att spela någon roll om vi inte når ut med budskapet. Och vägen dit stavas PENGAR.

        Gillad av 1 person

  4. Personligen så tror jag loppet är hyffsat kört !! Sverige som suverän stat är förlorad .Ingen kan rädda detta..Homosexuella samt kvinnor kommer få bekänna färg i det nya landet..Om man tittar på hur stark den svenska kärnfamiljen är och hur produktiv den är och kontra den mot den muslimska kärnfamiljen så behöver man inte fundera mer än 1 gång vilka som kommer att raderas ut ..

    Gilla

    1. Med den inställning är det lika bra att lägga sig ned och dö. Vi får väl se till att kämpa för att vårt land skall få en god framtid, istället för att bara ge upp. Det är bara att spotta upp sig och kavla upp ärmarna! 🙂

      Gilla

  5. Vi och våra barn ska väl fortfarande bo i det här landet. Jag har genom åren haft återkommande samtal med vänner och kollegor huruvida man ska ta striden eller fly och skaffa sig ett bra jobb utomlands där man leva gott med familjen. Helt klart det lättaste alternativet och klippa banden med Sverige för gott utan att se tillbaka.
    Det ligger inte för mig att fly och jag hoppas fortfarande att vi kan vända utvecklingen. Jag håller med Anna… det är dags att kavla upp ärmarna och åstadkomma riktig skillnad. Jag hoppas att fler gör som jag och donerar vad de kan till MED. Jag njuter av tanken på hur de etablerade partierna ska försöka begripa sig på en rörelse som har finansierat sig själv genom sina medlemmar som är helt vanliga människor och vilket signalvärde det skulle ge.

    Gilla

Lämna en kommentar