Så här vid årsskiftet är det dags att reflektera över året som gått och blicka framåt. 2018 – den stora prövningens år. Valåret!

Om vi börjar med återblicken, kan vi konstatera att grunden för valframgången är lagd. Vi har tillsammans lyckats med konststycket att få ett rejält idéprogram och ett tiotal välutvecklade sakpolitiska program på plats. Vi har utvecklat organisationen med ett flertal nya distrikt, samtidigt som nybildningen av lokalföreningar har ökat i tempo under hösten.

Men framförallt har vi en fantastisk kompetens inom vår växande medlemskår, som under 2017 har genomgått en fördubbling. En fördubbling till under perioden fram till valdagen så har vi absolut en god grund för att slå igenom fyraprocentspärren – var så säker.

Medborgerlig Samling har också börjat synas allt mer på den politiska kartan. Vi har främst lyckats slå igenom på sociala medier. Nu gäller det förstås att öka vår synlighet i stora massmedia. Ett opinionsinstitut, Sentio, har redan börjat särredovisa våra opinionssiffror och fler institut ska det bli.

Vi står nu på tröskeln till att anta en skuggbudget för svenska staten som med besked kommer att ge uttryck för varför MED behövs. Vidare är nomineringarna till våra valsedlar fortfarande igång och om du vill bidra genom att ställa upp som kandidat till någon eller några av de politiska församlingarna är du mer än välkommen att anmäla ditt intresse.

Nu kraftsamlar vi och rivstartar 2018. Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

 

Ilan Sadé

Partiledare för Medborgerlig Samling

En reaktion till “Medborgerlig Samling önskar ett Gott Nytt Valår 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s